Belgrade Beer Fest
17-21.08.2011.Belgrade Beer Fest
Društvene kampanje

Otvorena kampanja Beer Festa BIRAM DA RECIKLIRAM 2010

U četvrtak, 8. jula, u 12 časova, svečano je otvoren Štand društvene kampanje Beer Festa „Biram da recikliram 2010“. Reč je o nastavku prošlogodišnje kampanje „Biram da recikliram“ koju je marketinški magazin Taboo nagradio kao jednu od najboljih u 2009.

Štand društvene kampanje ove godine nalazi se na platou ispred Tržnog Centra UŠĆE. Građani mogu na štand donositi prazne limenke koje potom, zahvaljujući fondu Recan i kompaniji Ball Packaging Europe, odlaze u reciklažu. Prošle godine, više od 15.000 ljudi na ovaj način je pokazalo brigu o zaštiti životne sredine i očuvanju okoline u kojoj živimo.

Na otvaranju kampanje novinarima su se, na platou ispred Tržnog Centra UŠĆE, obratili Nikolaos Dimitriadis,direktor marketinga i komunikacija TC Ušće, Boris Smoje, predstavnik kompanije Ball Packaging Europe, Jovana Mladenović, predstavnica kompanije Carlsberg Srbija, Biljana Bobić, predstavnica Ujedinjenih srpskih pivara, Tanja Dušanić, predstavnica Apatinske pivare, Radmila Lazarević, predstavnica kompanije BIP, Milica Stefanović, predstavnica kompanije Coca-Cola i Ivan Ivačković iz Beogradske kulturne mreže.

Oni su govorili o društvenoj odgovornosti kompanija koje predstavljaju i nameri da i ubuduće ušestvuju u akcijama koje su od koristi za zajednicu.

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest biće, inače, održan na Ušću od 18. do 22. avgusta.


Data/Images/bf_press_1_s.jpg Data/Images/bf_press_2_s.jpg

Pogledajte TV spot društvene kampanje Belgrade Beer Festa Biram da recikliram 2010
Get the Flash Player to see this player.

Preuzmite TV spot društvene kampanje Belgrade Beer Festa Biram da recikliram 2010

Vesti
© beogradska kulturna mreža - music & more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS